DESSO & Ex

Print tapijt biedt eindeloze design mogelijkheden

Om u als klant beter te kunnen bedienen én de verdergaande personalisering te kunnen faciliteren, bieden we de mogelijkheid om uw eigen creativiteit te stimuleren met geprint tapijt. Dit zorgt voor een weergaloze vrijheid bij het creëren van unieke tapijtontwerpen. Tarkett heeft een uitgebreid palet aan levendige kleuren, waardoor er oneindig veel designmogelijkheden zijn. 

Creëer uw eigen gepersonaliseerde kunstwerk met geprint tapijt

Onze collectie geprint tapijt ‘Gravure’ wordt gemaakt met gespecialiseerde Chromo-Jet machines, die een patroon aanbrengen op een getuft ‘greige’ tapijt. De garens van de polen worden geïnjecteerd met inkt door hogedruk spuitkoppen voor een maximale absorptie. Hierdoor worden de garens optimaal doordrenkt met verf, waardoor de kleuren en het design uitermate helder zijn. U kunt uw eigen design, logo of foto laten afdrukken en nadien kunnen wij dit tapijt laten snijden in elke gewenste vorm. Tevens kan Tarkett u ondersteunen bij het ontwerpen van uw unieke design. Hoe eenvoudig of complex de oorspronkelijke opdracht ook is, u kunt uw eigen kunstwerk creëren met deze vloeroplossing.

Gravure geprint tapijt van Tarkett is een ideaal, prijsbewust alternatief voor de geweven tapijten, zoals de Axminster. Bij Gravure is tevens een alternatief van akoestische backing mogelijk, namelijk de Felt backing. Gravure is een ‘special’, waarbij u in samenwerking met onze designers het ontwerp creëert. Eerst wordt een PDF met RAL-kleuren opgesteld. Na goedkeuring wordt vervolgens een staal gemaakt en na goedkeuring hiervan wordt de productie opgestart. Een afname van 100m² is minimaal benodigd voor de productie van Gravure.

Print Tapijt

Er zijn tevens standaard collecties geprint tapijt beschikbaar

Bedrukt tapijt kan op maat worden gemaakt, maar is ook beschikbaar op voorraad. De collecties DESSO &Ex, Vintage, Pattern en Shades en Sense of Marble zijn tevens geprinte tapijten, beschikbaar als kamerbreed tapijt en/of vloerkleed op maat. Let op: specifiek voor DESSO &Ex is de minimale afname voor productie 200m².

DESSO &Ex

De DESSO &Ex collectie is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen DESSO en het internationale interieurarchitectenbureau Ex Interiors. De DESSO &Ex collectie biedt vijf verschillende kleurgroepen en zijn perfect te combineren door het doordachte, gelaagde design. De collectie bestaat uit zowel kamerbreed tapijt met gesneden pool als uit op maat gemaakte vloerkleden. De tapijtproducten bieden ruimte voor het creëren van speelse vloerthema's, gericht op het benadrukken van bepaalde elementen in de ruimte. Hierbij wordt uitgegaan van een neutrale basis, gecombineerd met een groot aanbod van patronen uitgevoerd in vijf verschillende kleurgroepen: van Botanical Green en Denim Blue tot Industrial Grey en Bohemian Red. De meest zomerse en nieuwste kleurgroep is Mellow Yellow.

DESSO Vintage

Een trendy klassiek vloerkleed met DESSO Vintage. Vintage combineert grafische designs met klassieke patronen en vormen. Het design kan subtiel worden toegepast door te kiezen voor een tone-on-tone kleurenpallet of juist expressief waar het patroon in een contrasterende kleur wordt getoond. De mogelijkheden met Vintage zijn zeer breed en biedt vele expressies.

DESSO Patterns en Shades

Vloerkleden met subtiele nuances. De Patterns en Shades vloerkleden van DESSO zijn toepasbaar in elke ruimte en zorgen voor een iets genuanceerde interieurstijl. De vervaagde klassieke designs creëren een luxe look en zijn perfect te combineren met strakkere, industriële vloeren. De lussenpoolconstructie zorgt voor extreme slijtvastheid.

DESSO Sense of Marble

Sense of Marble biedt u de mogelijkheid om de luxe uitstraling van een marmeren vloer te combineren met het comfort en warmte van een zacht tapijt. De collectie biedt een ruime keuze uit wel tien verschillende kleuren en designs. Leg dit tapijt kamerbreed, zodat het net lijkt alsof er een eeuwenoude marmeren tegelvloer op de grond ligt of maak een kleed op maat in een hippe geometrische vorm. Er zijn verschillende geometrische vormen te kiezen voor een kleed zoals een cirkel, driehoek, vierkant of hexagon (zeshoek). 

Print tapijt

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over print tapijt?

Neem contact op met uw Tarkett contactpersoon of bel naar onze afdeling ‘Specials’: 0416 684 100

 

Toch liever via email?

Mail voor meer informatie naar: specials@tarkett.com of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.
 

Aanbevolen Collecties