Op weg naar de Design Week in Milaan in april
Op weg naar de Design Week in Milaan in april

Milaan Design Week is uitgegroeid tot de wereldwijde bestemming voor designmerken, architecten, ontwerpers en gespecialiseerde designmedia met meer dan 1 miljoen bezoekers uit meer dan 140 landen. We zijn erg verheugd om dit jaar deel uit te maken van dit evenement. Salone del Mobile begon in september 1961 in Milaan als een Italiaanse beurs voor meubels en meubelaccessoires. Het evenement werd al snel een must voor professionals in de design- en architectuurindustrie over de hele wereld en we zijn erg verheugd dat we dit jaar actief bijdragen.

Dit jaar geven wij u een hartelijk welkom in “Formations”, een grootschalige installatie tijdens Milaan Design Week, in samenwerking met de Zweedse ontwerpstudio Note.

The Second Act

Deze installatie is het vervolg op een creatieve samenwerking die begon met een prijswinnende installatie “The Lookout” tijdens de Stockholm Furniture Fair in februari 2018. Onze samenwerking met Note Design Studio werd beloond voor het onthullen van de ontwerpmogelijkheden van Tarkett vloermaterialen in een innovatieve en gastvrije ruimte die uitnodigde tot ontdekking.

De liefde voor vakmanschap, prachtige materialen en design vormen de kern van dit levendige en opwindende evenement dat creatieve mensen uit de hele wereld samenbrengt. Een goed ontwerp en zorgvuldig vakmanschap vormen vanaf het begin de kern van ons productontwerp. Daarom is de samenwerking met Note Design Studio zo vanzelfsprekend, evenals onze deelname aan deze wereldwijde viering van design in Milaan.

Design en vakmanschap zijn ons DNA

“Formations” – onze grootschalige installatie – stelt de conventies van verhoudingen, kleurvakken en kleurovergangen ter discussie. Gehuisvest in Circolo Filologico Milanese, een locatie gecreëerd als een feest en een eerbetoon aan taal, verdraaien we onze eigen ontwerptaal in nieuwe creatieve uitdrukkingen.

Ontmoet ons van 8 tot en met 14 april in Milaan en deel met ons op Instagram:
#Formations @tarkettofficial @notedesignstudio