Ontdek onze designcenters voor co-creatie

Ontdek onze designcenters voor co-creatie

Tarkett heeft 3 designcentra in de nabije omgeving, waar klanten op afspraak welkom zijn (Clervaux, Waalwijk en Parijs). Hieronder vindt u meer info over deze centra.

Designcentrum Waalwijk (DESSO Carpet Design Center)

Co-creatie voor tapijten op maat

Maatwerk wordt voor vloerbedekking steeds belangrijker. Daarom hebben we bij onze fabriek in Waalwijk het DESSO Carpet Design Center™ opgezet.

Het is een designlaboratorium en flexibele productiefaciliteit in één. Hier kunt u samen met ons ervaren designteam kleuren en structuren combineren om uw eigen, unieke vloerbedekking te creëren.

We nodigen u uit om samen met ons de tapijttegel te ontwikkelen die qua uiterlijk en functionaliteit het best past in uw algemene designconcept. In het DESSO Carpet Design Center™ zijn we volledig transparant over ons gebruik van duurzame materialen en productiemethoden. Door u bij het productieproces te betrekken, geven we u de kans uw eigen creativiteit aan te spreken, zodat u de vloer in uw eigen stijl kunt uitvoeren.

Naast onze standaardcollectie bieden we u nu nog meer keuze en flexibiliteit. We nodigen u uit om naar ons Carpet Design Center™ te komen, waar u in samenwerking met onze designers de beste vloer kunt creëren voor uw ruimte. U staat centraal in dit creatieve proces. U kiest de kleuren en de structuur. U krijgt van ons speciaal vervaardigde staalkaarten en we betrekken u bij het gehele ontwikkelingsproces.

Samen creëren we een product dat aan uw vloerontwerp en aan uw specifieke eisen voldoet.

L’atelier Tarkett

Deze locatie, gelegen in het hart van Parijs, kwam tot stand door van bij het begin rekening te houden met de wensen en behoeftes van architecten en designers. Het is hierdoor een heel nieuw concept op gebied van aanpak en benadering geworden, vergeleken met de eerdere locatie. Het is als het ware een verlengstuk van het reguliere architectenbureau.

Deze unieke plek, die een bron is voor nieuwe inspiratie en creativiteit, werd mede ontwikkeld door het ontwerpbureau Designstudio 5.5. Door de mogelijkheid tot uitwisseling van informatie en zelfs co-creatie, is deze plek een perfecte accelerator voor uw nieuwe projecten.

L’atelier herbergt verschillende presentatieruimtes, maar biedt ook mogelijkheden te experimenteren met het ruime aanbod aan de hier beschikbare materialen. Het is een ontmoetingsplek waar wij u met hart en ziel bijstaan en advies kunnen geven. Op deze plek komen we door uitwisseling van informatie en ervaring tot de gepaste vloeroplossing.