Ontdek DESSO Essence tapijt, Mix en Match het zoals u wilt!

Ontdek DESSO Essence tapijt, Mix en Match het zoals u wilt!

Het slijtvaste en zeer functionele Essence is ontwikkeld met veelzijdigheid in gedachten en fungeert als de bouwsteen in een portfolio van vier tapijtcollecties die ontworpen zijn om naadloos op elkaar aan te sluiten.

 

 

Essence

Essence, de bouwsteen van de serie, is een opvallend eenvoudige vloeroplossing die betaalbare excellentie en eindeloze creatieve mogelijkheden biedt voor commerciële interieurs. De lussenpolige Essence-tegel wordt geleverd in 31 krachtige, frisse kleuren, die allemaal ook onderdeel zijn van de Maze-, Structure- of Stripe-serie. Het biedt de mogelijkheid om op speelse wijze te experimenteren voor een prachtig eindresultaat.

Essence Maze

Essence Maze wordt gekenmerkt door een schitterend geometrisch patroon met twaalf mogelijke kleurencombinaties. Het vernieuwde palet is opgebouwd uit acht neutrale tinten, van licht naar donker, en vier kleuraccenten die voor een krachtig effect zorgen. Elke optie kan worden gecombineerd met Essence-tegels in een blokkleur en willekeurig worden gelegd voor een verbluffend effect.

Essence Stripe

Essence Stripe is ideaal voor een commerciële omgeving en voegt een gevoel van jeugdige speelsheid toe aan de Essence-productfamilie dat wordt opgeroepen door het lineaire ontwerp. Elk van de twaalf kleuren kan eenvoudig worden gecombineerd met Essence, Essence Maze en Essence Structure, voor eindeloze mogelijkheden in creatief vloerontwerp.

Essence Structure

Essence Structure heeft een meer organische vormgeving, met een oneindige reeks vervagende lijnen. De ‘stonewashed’ look wordt bereikt door het naast elkaar plaatsen van lichte en donkere tonen. Beschikbaar in een palet van 12 kleuren, tegels van 50x50 cm én planken van 100x25 cm en eenvoudig te combineren met Essence, Essence Stripe en Essence Maze voor prachtige creatieve veelzijdigheid.