Tarkett Lino Loose-Lay

Tarkett Lino Loose-Lay

Bekijk het eerste linoleum voor loose-lay toepassingen. Met 30 jaar ervaring in lijmvrije loose-lay vloertechnologie biedt Tarkett vandaag de dag een van de meest duurzame vloeroplossingen. Milieuvriendelijk, snel en eenvoudig te installeren zonder lijm en toch slijtvast.

EMEA splitter

Eenvoudige installatie en renovatie

De loslegtechnologie biedt de mogelijkheid van een snellere plaatsing, een perfecte oplossing voor snelle renovatie, waardoor stilstandtijd en impact op het dagelijks leven in het gebouw tot een minimum worden beperkt. Geen ontspanningstijd of droogtijd nodig, wat meer flexibiliteit biedt bij het plannen van de locatie. Ook wordt het risico op luchtvervuiling binnenshuis verminderd en worden lijmgeuren vermeden. Het biedt daarnaast toegang tot de ondervloer en is uiteindelijk eenvoudig te demonteren (ideaal voor terugname en recycling).

Multifunctioneel gebruik

Tarkett Lino Loose-Lay is perfect voor alle veeleisende omgevingen. Het is veelzijdig te plaatsen op vochtige ondervloeren, zelfs in natte ruimtes. Het voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende omgevingen, zoals in het onderwijs, waar maximale duurzaamheid en weerstand is vereist, wat beide mogelijk is dankzij de beproefde levensduur van Tarkett Lino xf². En last but not least biedt Tarkett Lino Loose-Lay geweldig akoestisch comfort - tot 14 dB.

Natuurlijk en eco-design

Tarkett Lino Loose-Lay is gemaakt van de beste materialen, natuurlijk, bio-based en vrij van ftalaten en plasticizers. Het is volledig geproduceerd volgens de principes van de circulaire economie en na gebruik volledig recyclebaar. Het is ideaal voor de meeste groene bouwcertificaten. Tarkett Lino Loose-Lay leidt naar betere vloeren.

EMEA splitter

Demontage, terugname en recycling

Naast een zeer snelle installatie, door middel van onze unieke lijmvrije loslegtechnologie, is Tarkett Lino Loose-Lay ook zeer gemakkelijk te demonteren. Dit – in combinatie met het handzame formaat rol - vergemakkelijkt terugname, logistiek en recycling. Onze Lino Loose-Lay oplossing sluit zodoende perfect aan op onze missie de wereldwijde afvalstroom te verkleinen, onze CO2-voetafdruk drastisch te verlagen, de aanspraak op fossiele en natuurlijke grondstoffen te verminderen en te bouwen aan een circulaire economie. 

EMEA Splitter

Tarkett Linoleum vloeren

Tarkett linoleum is een veelzijdige vloeroplossing, gemaakt van 97% natuurlijke materialen en geproduceerd op onze locatie in Narni, Italië. Het biedt een assortiment dat varieert van traditionele marmertinten tot subtiele moderne patronen, met een palet van natuurlijke tinten en eigentijdse kleuren. Ons linoleum is duurzaam en milieuvriendelijk. Het is behandeld met onze unieke xf²-oppervlaktebescherming voor extreme duurzaamheid, eenvoudige reiniging en kosteneffectief onderhoud.

EMEA splitter

Bekijk de Tarkett Lino Loose-Lay-collectie