DB Keukengroep

DB Keukengroep

2022 | Sint-Annaland, Nederland

Afbeeldingengalerij

DB KeukenGroep is een toonaangevende leverancier van complete keukens en badkamers met meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Het nieuwe hoofdkantoor in Zeeland is ontworpen in samenwerking met Green dot Design, onder leiding van interieurontwerper Janine Pieters de Groene. Het resultaat is een harmonieus ontwerp geïnspireerd op het prachtige Zeeuwse landschap en de landelijke schuur. Met natuurlijke kleuren, rustgevende elementen en tijdloze details is er een sfeer gecreëerd die zorgt voor een prettige werkomgeving waar de medewerkers zich comfortabel voelen en optimaal kunnen presteren.

Een innovatieve werkplek die inspireert

Het transparante kantoor is uitnodigend en biedt een plek om elkaar te ontmoeten, te ontvangen, te overleggen, samen te werken en geconcentreerd te werken. Deze dynamische omgeving stelt de medewerkers in staat om verschillende activiteiten uit te voeren op basis van hun behoeften en voorkeuren. Met het nieuwe interieur  heeft DB Keukengroep de huiselijke sfeer en het groene landschap naar binnen gebracht, waardoor een comfortabele werkomgeving is gecreëerd waarin optimale prestaties mogelijk zijn. Tegenwoordig is een vleugje huiselijkheid onmisbaar in elke werkplek of werkomgeving.

Samen streven naar een waardevol resultaat

DB KeukenGroep gelooft dat een succesvol ontwerp begint bij de vloer. Daarom hebben zij samengewerkt met Tarkett om het gewenste interieur te realiseren voor hun hoofdkantoor. Voor de kantoorruimten van 900m² hebben zij gekozen voor de DESSO Arable tapijttegels van Tarkett, die zorgen voor een zachte en comfortabele basis in de kantoren.

Voor de ruimtes met veel verkeer hebben zij gekozen voor een harde vloerbedekking in de vorm van pvc stroken. De geselecteerde houtlookvloer, die ook te vinden is bij de entree en balie, heeft een geschaafde plankuitstraling met een matte afwerking en voegt een vleugje Zeeuwse identiteit toe aan het ontwerp. Deze robuuste vloerkeuze combineert functionaliteit met een huiselijke uitstraling in de moderne werkomgeving.

voorgestelde collecties

Beschrijving

In het nieuwe kantoor van DB Keukengroep zijn natuurlijke kleuren, rustige elementen en tijdloze details gebruikt om een harmonieuze en huiselijke sfeer te creëren.

Ontwerper/Architect

Green Dot Design

Gebouweigenaar

DB Keukengroep

Segment

Categorieën