Modulaire iD Inspiration PVC vloeren in het onderwijs

Ontdek de 100 nieuwe iD Inspiration designs

Durf te inspireren

In een veranderlijke wereld hebben we allemaal de mogelijkheid om onze levens op een andere manier in te vullen en onze binnenruimtes te transformeren voor een gezondere leefstijl. iD Inspiration PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld voor deze nieuwe wereld. De collectie biedt een verbeterde modulariteit die een flexibele transformatie van de ruimte mogelijk maakt, zodat we kunnen voldoen aan de veranderende eisen van ons werk en ons leven – zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor gezondheid en milieu. 
De op de natuur geïnspireerde kleuren en thema's – versterkt door het hyperrealisme van high definition prints – dragen bij aan een prettig interieur.

Ontdek de 100 nieuwe iD Inspiration designs en bestel gerust een gratis staal of de box met drie stalenmappen van deze collectie. Ook nodigen wij u van harte uit om de designs te bekijken in de 3D Warehouse van SketchUp.

iD Inspiration, ontworpen om uw vloerontwerpproces eenvoudiger te maken.

.

De iD Inspiration-collectie is ontworpen om het kiezen van de juiste pvc-vloer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Al onze 100 designs zijn leverbaar in 3 verschillende slijtlagen en 2 verschillende installatiemethodes, zodat er altijd een geschikte optie is voor uw project.

Ontdek onze designs

Naturals

Onze Naturals-designs zijn direct gescand uit de natuur na een uitgebreide zoektocht naar de mooiste bronmaterialen, en digitaal en met hoge nauwkeurigheid geprint op niet-herhalende motieven tot 12 m².

Authentics

Onze Authentics zijn voorzien van 'register embossing', wat wil zeggen dat het reliëf in de toplaag precies aansluit bij het design van de folielaag. De poriën in het reliëf komen perfect overeen met de hoogwaardige afbeelding, wat resulteert in een afwerking die nog realistischer is.

Classics

Klassieke diepdruk bestaat al decennia lang. Onze Classics-designs laten onze meest populaire materialen en kleurcombinaties zien.

Liever alle designs bekijken?

 

De designs zijn door de natuur geïnspireerde kleuren en thema's, die versterkt worden door het ultra-realisme van digitaal printen en een mooie en levensechte matte afwerking hebben. De 100 designs hebben diverse stijlen, waaronder houtlook, betonlook, terrazzo en marmer. Wilt u alle designs bekijken van Naturals, Authentics en Classics samen? Ga dan direct naar onze catalogus pagina, waar u tevens de mogelijkheid heeft om één of meerdere gratis stalen te bestellen van uw favoriete design(s). Liever de designs direct in uw ontwerp bekijken? U kunt tevens seamless textures downloaden in 3D Warehouse van SketchUp. Of bestel direct de stalenmappen van de iD Inspiration-collectie. 

Bekijk inspiratievideo

De nieuwe iD Inspiration PVC vloeren zijn een ongeëvenaarde mijlpaal in het design van modulaire vinylcollecties. Met onze geavanceerde digitale printtechnologie kunnen wij de meest subtiele details van hout en steen laten zien, zodat elke plank of tegel een unieke structuur, textuur en kleur krijgt. En wat nog belangrijker is, het biedt u de mogelijkheid om de beste natuurlijke designs te kiezen in de allerbeste vinylmaterialen.
 

Hoogwaardige vloerbedekkingen met niet-herhalende motieven tot 12m²

Onze Naturals designs worden digitaal en met hoge nauwkeurigheid geprint met niet-herhalende motieven tot 12 m². 

Niet-herhalende motieven tot 12 m² met hoogwaardige digitale prints

Meest veelzijdige collectie in de markt

TEKTANIUM™, een baanbrekende technologie

iD Inspiration is voorzien van onze nieuwe TEKTANIUM™ PU-coating die voorzien is van een eigen polymeersysteem
voor bescherming en een ongeëvenaarde resistentie tegen krassen, slijtage en vlekken. Bovendien heeft hij een ultramatte afwerking die vanuit alle hoeken zichtbaar is. Door het ultramatte effect te combineren met uitstekende slijtvastheid en duurzaamheid lijkt uw vloeroppervlak niet alleen realistischer, het gaat ook langer mee. TEKTANIUM™ is de enige PU-coating die deze eigenschappen combineert, zodat er geen compromissen nodig zijn.
 

Ontwerpen

Als u uw project extra bijzonder wilt maken, kunt u samen met de designers van het Tarkett-designlab een exclusieve vloer op maat creëren. De collectie biedt bijna eindeloos veel combinatiemogelijkheden. Elk aspect van het product is aanpasbaar.

STANDAARDONTWERPEN
ONTWERPEN OP MAAT

Uw eigen designs zijn verkrijgbaar als MTO (make to order). Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor de specifieke doorlooptijden en de voorwaarden voor specifieke ontwerpen. Alle projecten worden afzonderlijk geëvalueerd.
 

.

Bekijk onze virtuele showroom

Doe de virtuele tour in onze showroom in Clervaux. Een interactieve manier om kennis te maken met onze collectie. U kunt hier rondlopen te midden van de iD Inspiration collectie, alle stalen bekijken en interviews zien met de designers van de collectie. Diverse video’s geven meer achtergrondinformatie over iD Inspiration. 

Neem contact op met onze verkoopafdeling

Wilt u meer weten over onze iD Inspiration-collecties?

Downloads & stalen bestellen

Collecties bekijken