Heliomare, Heemskerk

Heliomare, Heemskerk

2018 | Heemskerk, Nederland

Afbeeldingengalerij

Bij Heliomare in Heemskerk staan de mogelijkheden van de kinderen en jongeren centraal. De lesstof en revalidatiebehandeling worden aangepast op de capaciteit van ieder individueel kind, of het nu ernstig meervoudig beperkt is of leerproblemen heeft. Les- en ontwikkelstof wordt zodanig gebracht dat het interesse wekt en ontwikkeling stimuleert. Kinderen worden daarnaast uitgedaagd om te bewegen, zowel tijdens behandeling als bij het spelen.

De locatie van Heliomare in Heemskerk is met de start van het schooljaar in 2017 geopend. Onderwijs, revalidatie en sport zijn geïntegreerd in het gebouw. Daarvoor was sprake van vijf verschillende locaties.

Er is gekozen voor het gebruik van de heterogene vinyl Acczent Excellence 80 met hout design. Allen geïnstalleerd door G&S Tilburg. De vloer straalt rust en professionaliteit uit. Leo Kicken, projectmanager huisvesting en vastgoed: “De vloer van Tarkett heeft niet alleen een prettige uitstraling, maar is ook erg onderhoudsvriendelijk. Dat is belangrijk voor een gebouw dat zo intensief wordt gebruikt als het onze. Het schoonmaakprotocol dat we bij deze vloer hebben ontvangen zorgt ervoor dat de vloer er nog als nieuw uitziet. We zijn zelfs zo tevreden dat we ook in andere locaties gebruik zullen maken van vloeren van Tarkett.”

Voorgestelde collectie

Beschrijving

Voor het project KJC/MFS Heliomare in Heemskerk koos Marlies Rohmer Architects & Urbanist voor Acczent Excellence 80 om rust en professionaliteit uit te stralen.

Ontwerper/Architect

Marlies Rohmer Architects & Urbanists

Gebouweigenaar

Heliomare

Segment

Categorieën