FLOORCRAFT Design Service

FLOORCRAFT Design Service

Het begint met een idee en de wens om een unieke, bijzondere omgeving te creëren. Een persoonlijk ontwerp dat stijlvol eenvoudig kan zijn of indrukwekkend complex. Vloeren die helpen de sfeer te bepalen. Dramatisch en spannend, misschien. Of rustgevend en bemoedigend. De FLOORCRAFT Design Service helpt ontwerpers, architecten, planners en eigenaren/gebruikers om het maximale uit creatieve mogelijkheden te halen.

In elk gebouw kan de vloerbedekking grote invloed hebben op de uitstraling en de sfeer van de hele omgeving. De FLOORCRAFT Design Service helpt ontwerpers, architecten, planners en eigenaren het maximale uit de creatieve mogelijkheden te halen. Deze service biedt een vrijwel onbeperkt scala aan magnifieke effecten en opvallende concepten. Ontwerpen die uw verbeeldingskracht in werking zetten en in de werkelijkheid omzetten – nauwkeurig.

Of u nu kiest uit een uitgebreide selectie standaardkenmerken of unieke ontwerpen creëert, inclusief logo’s, zoals pijlen die de gewenste looprichting aangeven, noodpictogrammen en andere speciale grafische beelden.

Maak unieke vloerontwerpen op maat

Geen enkele andere vloerenproducent heeft zo veel ervaring en zo’n goede reputatie op het gebied van vloerontwerpen. De FLOORCRAFT Design Service heeft al geholpen bij het creëren van talloze op maat gemaakte vloersystemen voor gezondheidszorg, onderwijs, detailhandel en huisvesting over de hele wereld.

FLOORCRAFT, dat in 1993 is gelanceerd, is een unieke en steeds veelzijdiger wordende service. Elk idee wordt verkend en gevisualiseerd. Als het definitieve ontwerp is goedgekeurd, wordt het ingevoerd in een computerprogramma, voor het nauwkeurige snijwerk.

Hoe eenvoudig of complex de oorspronkelijke opdracht ook is, de klant kan rekenen op de bewezen veelzijdigheid van de dienst.

Ga aan de slag met onze FLOORCRAFT Design Service

Het ervaren team staat klaar om de FLOORCRAFT-vaardigheden toe te passen op uw opdracht. Ze popelen om uw ideeën verder te ontwikkelen en ze waar te maken. Neem contact op met uw lokale Tarkett-vertegenwoordiger voor meer informatie over de FLOORCRAFT Design Service. Of neem contact op met onze algemene klantenservice.