Kleurrijke en speels-moderne kantoorvloeren vanuit de DESSO Essence Elements-collectie, met drie verschillende designs

Essence Elements collecties

Creativiteit met vertrouwen

De nieuwe DESSO Essence Elements-collecties bestaan uit drie harmonieuze designs: Pure, Roots en Traces. Elk ontwerp biedt esthetische perfectie voor een toegankelijke prijs. Door ze te combineren, kunt u expressieve interieurs creëren met eigentijdse kleuren, tactiliteit en een lange levensduur.

Eenvoudige expressie

De DESSO Essence Elements-familie is functioneel, flexibel en duurzaam en kan worden gecombineerd tot grafische kleurblokken of subtielere patronen en zones. Of u nu op zoek bent naar een levendige en speelse ruimte of verfijning, met onze drie designs kunt u uw creativiteit de vrije loop laten of net een meer ingetogen ontwerp creëren.

De DESSO Essence Elements-familie

De DESSO Essence Elements-collectie bestaat uit drie complementaire en eindeloos combineerbare designs. Pure biedt serene eenvoud met een palet levendige accenten, overgangskleuren en de best verkopende neutrale tinten. Roots zorgt voor een ongestructureerd patroon en een zachte tastbaarheid, terwijl Traces via subtiel organische lijnen de nadruk legt op diepte en scherpte toevoegt.

Tarkett's duurzaamheidsbelofte

We werken er voortdurend aan om onze impact op de planeet te verminderen en tegelijkertijd betaalbaar te blijven. We erkennen echter wel dat niet al onze klanten momenteel kunnen investeren in onze duurzaamste materiaalinnovaties. DESSO Essence Elements collecties worden standaard geleverd met onze voordelige ProBase-tapijtrug. Hoewel ze niet volledig circulair zijn, kunnen we de onderdelen ervan inzamelen via ons ReStart®-programma en recyclen in ons eigen recyclingcentrum. Door te upgraden naar onze EcoBase-tapijttegelrug geniet u van een volledig recyclebare collectie en het Cradle to Cradle® Silver-niveau, voor een uitzonderlijk lage circulaire CO2-voetafdruk.*

* Conform de Milieuproductverklaring (EPD) S-P-08559 - DESSO-tapijttegels, 0% gerecycled PA6 + EcoBase extern gecontroleerd door Bureau Veritas, op basis van de totale CO2-voetafdruk (modules A-D) met een gesloten circulair recyclingscenario.

Pure, Roots & Traces

Essence Pure

Pure biedt serene eenvoud met een palet levendige accenten, overgangskleuren en de best verkopende neutrale tinten.

Essence Roots

Het design van Roots is uitnodigend, onregelmatig en organisch, en de combinatie van een neutrale basis met een accentkleur doet denken aan natuurlijke patronen.

Essence Traces

Essence Traces legt via subtiele organische strepen de nadruk op diepte en voegt met organische lijnen scherpte toe.

Kleurenpalet

De bij elkaar passende kleurpaletten van Essence Elements maken het mogelijk om een duidelijk statement te maken op de kantoorvloer.

DESSO Essence kleuren en designs

Galerij