Segmenten
Referenties

Raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt. We hebben +90 referenties uitgelicht

Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

De wereld staat voor steeds grotere uitdagingen om de CO2-uitstoot te verminderen, natuur te beschermen en afval te reduceren. Bij Tarkett zijn we al in 1957 gestart met circulariteit om natuurlijke hulpbronnen te behouden. Samen maken we het verschil. Doet u ook met ons mee?

Duurzaamheids- artikelen
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Meld oude vloeren aan voor recycling!
Ontdek ons baanbrekende ReStart-programma voor het terugnemen en recyclen van installatieafval en gebruikte vloeren. Of meld direct uw bestaande ReStart®-project aan.
Ontdek ReStart
Tools & Services
Vraag gratis stalen aan
We bieden u de mogelijkheid om gratis stalen te bestellen. In dit artikel leest u hoe u stalen bij ons kunt bestellen.
Bekijk hier alle producten
Liever direct naar onze product search? Klik dan op de button hieronder. U kunt zoeken op bijvoorbeeld kleur, producttype, formaat, houtsoorten, segment of installatie type.
Direct naar onze product search
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Startpagina De vloer op met Daan Romp
De vloer op met Daan Romp

De vloer op met Daan Romp

Wie is Daan? 

Ik ben Daan, 23 jaar, een International Business & Management student uit Groningen die bij Tarkett België Marketing & Communications stage loopt. De stage is de afsluiting van mijn studie. Na mijn laatste dag bij Tarkett moet ik nog 1 jaar studeren en daarna ga ik me oriënteren op de arbeidsmarkt.

Hoe lang werk je al bij Tarkett en wat sprak je destijds aan om bij ons te komen werken?

Ik ben nu sinds 5 maanden aan de slag in Dendermonde. Ik was nieuwsgierig naar de manier waarop er in België gewerkt wordt. Dat in combinatie met de manier waarop Tarkett zich met duurzaamheid bezig houdt sprak mij aan en motiveerde mij te solliciteren op de stageplaats. Wat mij aanspreekt aan de Belgen is dat zij over het algemeen veel bescheidener zijn dan Nederlanders. Zij hebben veel aandacht voor de mening en visie van andere mensen en ik heb het idee dat ze daardoor beschikken over veel meer achtergrondinformatie, waardoor ze goed doordachte beslissingen kunnen maken. Nederlanders zijn directer en hakken sneller knopen door. De combinatie van de vastberadenheid van de Nederlanders werkt goed in de Belgische werkcultuur.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik houd mij voornamelijk bezig met digitale marketing en dan met name met de sociale media kanalen van Tarkett en met de website; ik zorg dat collecties en producten juist op de website komen. Verder assisteer ik het marketingteam waar mogelijk, bijvoorbeeld bij productintroducties en evenementen.

Waar ben je het meest trots op in je carrière bij Tarkett tot nu toe?

Er is niet specifiek iets dat ik zelf heb bereikt waar ik trots op ben bij Tarkett. Ik merk dat de successen van Tarkett behaald worden door een goede samenwerking tussen de afdelingen en het maakt mij trots dat ik in een organisatie mag werken waar iedereen met veel respect met elkaar om gaat.

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Vroeger wilde ik professioneel tennisser worden. Maar zoiets bereiken vergt ontzettend veel discipline en baanuren. Helaas had ik ook andere prioriteiten en is daardoor Wimbledon nooit echt dichtbij geweest. Nu tennis ik nog steeds veel en op nationaal niveau (in Nederland én België) presteer ik aardig. Hopelijk kan ik na mijn studie een leuke marketing job combineren met mijn sport.

Wat is jouw definitie van succes?

Als je je elke dag bezig kan houden met iets wat je passie heeft, en hier zelf én anderen genot van kan laten hebben, dan heb je in mijn ogen succes behaald.

Duurzaamheid is belangrijk bij Tarkett. Op welke manier probeer jij duurzamer te leven?

Thuis recycle ik mijn afval en in de zomer geniet ik van mijn eigen biologische groenten en fruit. Ik verbouw al sinds jongs af aan in eigen tuin; komkommers, worteltjes, bessen, tomaten (die ik overigens zelf niet mag eten). Dit heb ik geleerd van mijn oma, die heeft hele groene vingers. Zelf zit ik dan ook niet graag binnen. Of ik tips heb? Behandel je gewassen met veel liefde (en veel water in droge periodes helpt ook enorm, haha!).Verder probeer ik ook zo weinig mogelijk met de auto te reizen.