Gecreëerd door Node design studio met de iQ surface

De duurzame manier om mensgerichte ruimtes in te richten

Circulaire vloeren, maar dan gemakkelijk

Tarkett Human-Conscious Design® is onze belofte om de huidige en toekomstige generaties te steunen. Het doel is om vloerbedekking en sportvloeren te maken die goed zijn voor mensen en voor de planeet. En om dat elke dag te doen. Onze Circular Selection benadrukt deze belofte en de principes achter onze overstap naar een circulaire economie – door ontwerpen te maken zonder afval en vervuiling, producten en materialen te hergebruiken en natuurlijke systemen te regenereren.
Wij maken duurzame vloeren eenvoudig door te experimenteren met nieuwe recyclingtechnologieën om de kringloop te sluiten en onze duurzame producten te verzamelen in één uitgebreide collectie. En dat is nog maar het begin. We willen deze methode ook uitbreiden naar andere collecties, want we streven er voortdurend naar om nieuwe recyclingtechnologieën en terugnamesystemen te implementeren.

All flooring categories included in the circular selection

Bewuste keuzes

Uw zoektocht naar duurzame vloeren kan complex en verwarrend zijn, en soms heeft u simpelweg niet alle informatie die u nodig heeft. Bij Tarkett willen we u helpen om weloverwogen keuzes te maken. Daarom proberen we altijd om transparanter te zijn over de impact van onze materialen en producten.


Onze Circular Selection is:
 

Ons ReStart®-programma

We zijn het er allemaal over eens dat het goed is om veilige materialen te recyclen, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Hoe kunt u er zeker van zijn dat de gebruikte materialen of vloerbedekking hergebruikt worden en niet op de vuilnisbelt belanden of naar de verbrandingsoven gaan? Onze duurzame vloercollecties zijn recyclebaar via ons terugname- en recyclingprogramma ReStart®*. Dat betekent dat wij logistieke partners op locatie hebben die installatieafval en gebruikte producten verzamelen; en we verwerken installatieafval en gebruikte producten in onze eigen fabriek en zetten deze om in grondstoffen voor nieuwe producten. Laat dat maar aan ons over! Ons eenvoudige terugname- en recyclingprogramma ReStart® neemt alles mee om te recyclen en voorziet u van een certificaat dat laat zien met hoeveel materiaal u heeft bijgedragen.

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.
Tarkett Human-Conscious Design®

HETEROGENE VLOERINSTALLATIE AFVAL IN ONS RECYCLINGCENTRUM IN CLERVAUX

Aanbevolen artikelen

Play

Kijk wat Note Design Studio heeft gedaan met de Circular Selection via PLAY en laat u inspireren voor veiligere en gezondere ruimtes.

Lees meer
Download brochure
 

ReStart®

Meer informatie over ons terugname- en recyclingprogramma ReStart®
Lees meer
 

Recycling

Innovatieve manieren bedenken om zelfs de laatste restjes te recyclen.
Lees meer
 

 

 

Vol vertrouwen een nieuwe vloer kiezen met onze Circular Selection.

Gerelateerde collecties

Meer duurzaamheidsverhalen

Circulaire economie

We zijn toegewijd aan het creëren van een circulaire economie. De cirkel rond afval maken, natuurlijke hulpbronnen beschermen en de impact van klimaatverandering verminderen.

Goede materialen

Non-stop wetenschappelijk testen van materialen en radicale transparantie voor uw gemoedsrust.

Binnenluchtkwaliteit

Leidend in binnenluchtkwaliteit, zodat u gemakkelijk kunt ademen.