Onze co-creatie diensten

Onze co-creatie diensten

Onze co-creatie dienstverlening is geïnspireerd op samenwerking en is erop gericht om u vroeg in de ontwerpfase te betrekken. Zo kunnen we een op maat gemaakt, flexibel en modulair vloerontwerp garanderen. Wij geloven dat de interactie met u van grote toegevoegde waarde is.

Samen met u willen we zorgen voor het ideale vloerontwerp voor uw ruimte. Of het nu in de gezondheidszorg, het onderwijs, horeca, sporthal, winkel of kantooromgeving is: voor elke professionele ruimte hebben we een vloeroplossing. En of u nu op zoek bent naar een vloer uit een standaard collectie of een vloer op maat: u kunt alle kanten op. 

Lees hieronder meer over onze co-creatie mogelijkheden of neem een kijkje in onze collecties. 

Online co-creatie

Wij zijn ervan overtuigd dat design een belangrijk effect heeft op de mentale gesteldheid van mensen en dus ook van invloed is op de lichamelijke gesteldheid. Het transformeren van ruimten met nieuwe vloerideeën kan de kwaliteit van leven verbeteren. Sommige van onze vloercollecties bieden dankzij hun modulariteit onbeperkte creatieve mogelijkheden. De modulaire vinyltegels, zoals iD Mixonomi, zijn speciaal ontworpen om te personaliseren en op maat te maken. De collectie bestaat uit verschillende vormen en kleuren die te combineren zijn, om zo patronen en unieke sferen te creëren.

Creëer unieke ruimtes

Om tegemoet te komen aan de creatieve benaderingen van ontwerpers en om ruimtes te creëren passend bij een merkimago en om de klantbeleving positief te beïnvloeden, hebben we manieren bedacht om personalisatie eenvoudig te maken.We bieden diverse diensten die met behulp van digitale toepassingen de verbeeldingskracht vertalen in vloeren. Maak bijvoorbeeld een onderscheidende vloer of een logo met onze Floorcraft-ontwerpers en laat dit deel van de vinylvloer door onze ‘sonic precision cutter’ uitsnijden. Of gebruik de online toepassingen van iD Mixonomi, en pas zo uw vloer naar wens aan.