Onze co-creatie diensten

Onze co-creatie diensten

Onze co-creatie dienstverlening is geïnspireerd op samenwerking en is erop gericht om u vroeg in de ontwerpfase te betrekken. Zo kunnen we een op maat gemaakt, flexibel en modulair vloerontwerp garanderen. Wij geloven dat de interactie met u van grote toegevoegde waarde is.

Samen met u willen we zorgen voor het ideale vloerontwerp voor uw ruimte. Of het nu in de gezondheidszorg, ouderenzorg, het onderwijs, hospitality, winkel of kantooromgeving is: voor elke professionele ruimte hebben we een vloeroplossing. En of u nu op zoek bent naar een vloer uit een standaard collectie of een vloer op maat: u kunt alle kanten op. 

Lees hieronder meer over onze co-creatie mogelijkheden of neem een kijkje in onze collecties. 

Uw unieke vloer creëren in onze Design Centers

In onze Carpet Design Center kunt u samen met ons ervaren designteam kleuren en structuren combineren om uw eigen, unieke vloerbedekking te creëren. In samenwerking met onze designers creëert u de beste vloer voor uw ruimte. Naast onze standaardcollecties bieden we u zo nog meer keuze en flexibiliteit aan. U staat centraal in dit creatieve proces. U kiest de kleuren en de structuur. U krijgt van ons speciaal vervaardigde staalkaarten en we betrekken u bij het gehele ontwikkelingsproces.

Floorcraft Design Service helpt uw unieke vloer te creëren

De Floorcraft Design Service van Tarkett helpt ontwerpers, architecten, designers en eindklanten om het maximale uit de creatieve mogelijkheden te halen. Maak bijvoorbeeld een onderscheidende vloer of een logo met onze Floorcraft-ontwerpers en laat dit deel van de PVC-vloer door onze ‘sonic precision cutter’ uitsnijden. Deze service biedt een vrijwel onbeperkt scala aan magnifieke effecten en opvallende concepten en heeft al geholpen bij het creëren van talloze op maat gemaakte vloeren. Hoe eenvoudig of complex de oorspronkelijke opdracht ook is, de klant kan rekenen op de bewezen veelzijdigheid van de dienst.

Axminster geweven tapijt

Voor unieke ruimtes hebben we onze DESSO Axminster collecties, die een luxueuze uitstraling geven in bijvoorbeeld de horeca of in hotels.. De Axminster Luxurious Woven Carpet collectie is een tapijt dat luxe uitstraalt dankzij zijn complexe patronen en tactiliteit. U kunt deze collectie personaliseren dankzij de ongelimiteerde design- en kleurmogelijkheden. Tarkett is bereid om u te ondersteunen bij het ontwerpen van uw unieke design. Het Axminster tapijt heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd in vele hotels, waaronder Hilton, Marriott en Starwood.

Gravure bedrukt tapijt

Ontdek de mogelijkheden van Gravure, onze op maat bedrukte tapijtcollectie die grenzeloze ontwerpkansen biedt. Onze unieke drukmethode brengt patronen aan op 'greige' getuft tapijt met behulp van geavanceerde hogedrukspuitkoppen, wat resulteert in levendige en buitengewoon heldere kleuren. Deze prachtige kleuren worden gecombineerd met DESSO's uitgebreide reeks levendige kleurtinten, waardoor de creatieve opties eindeloos zijn. Aarzel niet om onze ontwerpers te contacteren voor begeleiding bij uw project.

Visualiseer uw vloerontwerp

Ontdek Tarkett's Floordesign Service, een dienst die de creatieve mogelijkheden voor vloerontwerp naar nieuwe hoogten tilt. Of het nu gaat om unieke patronen, logo's of aangepaste kleurenschema's, deze service stelt ontwerpers in staat om op maat gemaakte vloeroplossingen te creëren die perfect passen bij de esthetiek van elk project. Onze floor designer staat klaar om u te helpen bij het creëren en visualiseren van uw vloerontwerp. Daarnaast kunnen we ook actief meedenken met uw project en zelfs ter plaatse bezoek brengen voor extra contextuele informatie.

 

Om u als klant beter te kunnen bedienen én de verdergaande personalisatie te kunnen faciliteren, bieden we diverse mogelijkheden om de eigen creativiteit te stimuleren. Met het Design Center, Floorcraft Design Service, onze Floordesign Service en de diverse personaliseerbare collecties maken we het mogelijk een eigen, unieke vloer te ontwerpen. Informeer gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze vloerencollecties.