Centre Santé 98

Centre Santé 98

2018 | Saint-Georges-sur-Meuse, België

Afbeeldingengalerij

© Bart Gosselin Photography

Santé 98 is een medisch en paramedisch centrum dat diensten aanbiedt zoals tandheelkunde, fysiotherapie, medische en paramedische consulten en een vitaliteitsstudio met yogalessen, psychomotoriek, pre- en postnatale gym.

Bij de keuze van de vloerbedekking waren esthetiek en het onderhoudsgemak bepalend. Het gebruik van een imitatiehout met gestructureerd creëert een gastvrije, warme en eigentijdse omgeving. 

Met oneindige designcombinaties, tillen iD Inspiration 70 vinyltegels en -planken het interieurontwerp naar een nieuw niveau. iD Inspiration biedt talloze combinaties van afmeting, ontwerp en afschuining: 22 ontwerpen zijn beschikbaar met 'Embossing in Register'.

De iQ Natural compacte PVC-vloer is ideaal voor gezondheidszorg of onderwijsinstellingen (scholen, ziekenhuizen, laboratoria, enz.).  Deze vloer is gemaakt van 75% natuurlijke materialen en is voor 100 % recyclebaar. De vloer is bestand tegen belasting, afschuren en slijtage en past dankzij de verschillende sobere en/of originele designs perfect bij alle inrichtingen van een nieuwe infrastructuur of bij renovaties.

voorgestelde collecties

Beschrijving

Met oneindige designcombinaties tillen iD Inspiration 70 vinyltegels en planken het interieurontwerp naar een nieuw niveau bij medisch en paramedisch centrum Santé 98.

Ontwerper/Architect

Marcello Giordano

Aannemer

LM sprl/ Mickael LECRY

Gebouweigenaar

Santé 98

Segment