Bezoek ons tijdens Formations - Milan Design Week 2019

Bezoek ons tijdens Formations - Milan Design Week 2019

09 April 2019

De Milan Design Week is een must-see bestemming geworden voor architecten en designers. Tijdens de Milan Deisgn Week vindt de internationaal bekende Salone del Mobile plaats in FieraMilano en de Fuorisalone, een reeks evenementen die in verschillende delen van Milaan worden georganiseerd, waaronder het must-see Brera Design District maar ook Tortona Design Week, 5 Vie, Porta Venezia en meer. Milan Design Week is een referentiepunt voor architecten en designers en we zijn verheugd dat we dit jaar actief deelnemen aan Fuorisalone met onze tentoonstelling Formations.

> DOWNLOAD DE VOLLEDIGE PERSKIT MET FOTO'S

Formations onderzoekt een nieuwe ontwerptaal

Tijdens Milan Design Week 2019 werkt Tarkett samen met Note Design Studio om de creatieve mogelijkheden van zijn nieuwe collectie iQ Surface te ontdekken. Formations is ontworpen door Note en wordt ondersteund door Magis en is een tentoonstelling die vraagtekens zet bij schaalverhalen en architecturale archetypen op hun kop zet. De installatie van de ruimte van de historische Circolo Filologico Milanese in het Brera Design District is een viering en eerbetoon aan hoe designtaal kan worden omgezet tot creatieve zinnen.

Formations onthult de nieuwe iQ Surface vinylvloercollectie

De nieuwe collectie iQ Surface is het resultaat van de samenwerking tussen Tarkett en Note Design Studio. Een assortiment met evenveel aandacht voor functie, als voor vorm en expressie van kleur. Deze nieuwe collectie onthult de creatieve reikwijdte van de homogene vinylvloerbedekking van Tarkett voor een nieuwe generatie designtoepassingen op verschillende oppervlakken, waaronder wanden en meubels en vloeren.

iQ Surface heeft kleurcuratie als driver. In een natuurlijke verschuiving naar een meer eigentijds kleurenpalet creëren vijf thema's die op de kenmerkende finesse-tonen van Note zijn gebaseerd opvallende kleurfamilies en oppervlaktetechnieken: Contrast, Rouge, Sober, Dimmed en Vivid. Beige kleurschakeringen verbinden de nieuwe collectie als geheel. Elke twee of meer kleurenbanen kunnen worden verbonden en geen enkel ontwerp voelt monotoon aan, waardoor verschillende ontwerpen gemakkelijk in de hele collectie kunnen worden gecombineerd.

Plan uw bezoek aan "Formations"

Formations kan worden bezocht in de Circolo Filologico Milanese, Via Clerci 10 als onderdeel van Fuorisalone, Milan Design Week 2019. Formations ligt dichtbij Palazzo Clerici en de NLXL Wallpaper Design Winners Presentatie.

Openingstijden:
Maandag 8 April: preview voor de pers: 10 - 18 uur
Dinsdag 9 April: 10 - 18 uur
Woensdag 10 April: 10 - 16 uur
Donderdag 11 April tot en met Zondag 14 April: 10 - 18 uur

Adres:
Via Clerici, 10
20121 Milano
Milaan
Italië

Vlakbij Il Duomo en la Scala
Metropolitan lijn 1 halte "Duomo e Cordusio"
Tram: 1-2-3-12-14-16-19-20-24-27
Er is tevens parkeergelegenheid voor scooters en fietsen voor Circolo Filologico