Basisschool de Sprong

Basisschool de Sprong

2022 | Oirsbeek, Nederland

Afbeeldingengalerij

Toekomstbestendig onderwijs met een missie

De nieuwe inrichting van basisschool de Sprong in Oirsbeek sluit na renovatie perfect aan bij onderwijsvisie en vooruitstrevende gedachte van de school. De missie ‘samen groeien met plezier’ komt volledig terug in het nieuwe ontwerp. De open structuur van het gebouw, de brede gangen en de mogelijkheid wanden flexibel weg te schuiven, faciliteren het geven van vooruitstrevend onderwijs. Zo zijn werkplekken buiten de lokalen zeer gemakkelijk te creëren en stimuleert de inrichting samenwerking onderling. In samenspraak met het expertpanel (afgevaardigden uit groep vier tot en met acht) is een heuse glijbaan in het gebouw gerealiseerd. 

Verbeterde binnenluchtkwaliteit en een gezond leer- en werkklimaat

In het ontwerp zijn diverse kleuren van onze DESSO AirMaster Earth en DESSO AirMaster Tierra Gold meegenomen. Deze tapijttegels reduceren de fijnstof binnen het gebouw en dragen bij aan het verbeteren van binnenluchtkwaliteit. De vloer draagt zodoende niet enkel bij aan het moderne karakter van de school, maar ook aan een gezond binnenklimaat. 

voorgestelde collecties

Beschrijving

Het schoolgebouw bevat meerdere kleuren van onze AirMaster Earth en Tierra Gold. Deze tegels reduceren de aanwezige fijnstof en dragen bij aan een gezond leer- en werkklimaat.

Ontwerper/Architect

Talco interieur & advies / Chantal Cornelussen

Aannemer

Condor Vloeren B.V.

Segment

Categorieën