Architecten Showroom Amsterdam

Architecten Showroom Amsterdam

Tarkett is één van de initiatiefnemers van Architecten Showroom Amsterdam (ASA). 23 internationale bedrijven zijn vertegenwoordigd in Amsterdam IJburg, dé plek waar u terecht kunt voor inspiratie, innovatie en de laatste trends. Samen met de andere partners helpen we u graag verder bij de ontwikkeling en inrichting van uw gebouw.

Vind inspiratie in onze showroom in Amsterdam

Het is mogelijk om de showroom op afspraak te bezoeken, maar binnen lopen zonder afspraak kan ook. Bij ons kunt u altijd terecht voor inspiratie voor uw vloer en voor advies en stalenmateriaal van onze Tarkett vloeren. En als u dan toch aanwezig bent, dan neemt u meteen een kijkje bij de 22 andere partners. Zij helpen u tevens graag op weg met de inrichting van uw gebouw.

Architecten Showroom Amsterdam

Tarkett als mede-initiatiefnemer

Als fabrikant en leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt richten we ons op zowel duurzaamheid als design. De principes van Cradle to Cradle® zijn onze uitgangspunten, waarbij het verbeteren van onze producten continu onze hoogste prioriteit heeft. 

Daarnaast houden we nauw contact met (binnenhuis)architecten en leveranciers, waarbij we samen het huidige denken en toekomstige trends in Europa bestuderen. Dankzij deze informatie creëren we innovatieve producten met behulp van de nieuwste technieken en onze jarenlange ervaring. 

U kunt onze innovatieve producten vinden in ons uitgebreide productassortiment, dat zowel functionele vloerbedekking voor zwaar verkeer bevat, tot bijzonder getufte tapijten of vloeroplossingen voor eindgebruikers die graag een design statement willen maken. 

Bezoek de Architecten Showroom Amsterdam

Kom gerust bij ons langs om te komen werken met en tussen alles wat u nodig hebt voor de realisatie van uw project. U vindt de locatie van de showroom op onderstaand adres.

Adres:
Pedro de Medinalaan 1a
1086 XK Amsterdam

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09.00 tot 17.00 uur

 

 

 

 

 

Liever een afspraak maken?

Liever vooraf contact met ons opnemen voor meer informatie of een afspraak? Dat kan ook!
Neem contact op met onze adviseur Architecten en Designers:

Peter DERKSE
Peter.derkse@tarkett.com 
M: +31(0) 623838498