Open ruimte voor kantoren met de kleurrijke tapijttegels Grezzo Bloom en Vivid

DESSO Grezzo Bloom en Vivid

De herstellende kracht van de natuur benutten

De tapijttegelcollecties DESSO Grezzo Bloom en DESSO Grezzo Vivid zijn geïnspireerd op de organische schoonheid van natuurlijke structuren en rijke kleuren in de natuur. Beide halen ze de helende kracht van de natuur in huis en creëren zo een gevoel van kalmte.

Open ruimte voor kantoren met de kleurrijke tapijttegels Grezzo Bloom en Vivid

Elke tegel is uniek en bootst de ruige texturen, ingewikkelde patronen en levendige tinten na die men in de natuur aantreft. Gebruik ze om diepte en vloeiende bewegingen toe te voegen aan grote vloeroppervlakken, of creëer een blijvende aantrekkingskracht in kleinere ruimtes. 

DESSO Grezzo Bloom

Zoals mos dat in bloei staat, omvat Bloom de essentie van de adembenemende schoonheid en levendigheid die men in de natuur aantreft. De collectie brengt neutrale tinten tot leven. De rotsachtige, geribbelde textuur is ruw en onregelmatig en voegt diepte en beweging toe aan grote ruimtes. 

DESSO Grezzo Vivid

Vivid is net zo energiek en heeft een bijpassend kleurenpalet en een op de natuur geïnspireerd ontwerp. Maar waar Bloom de Grezzo-collectie een zachtere uitstraling geeft, voegt Vivid helderheid en stijlvolle accenten toe, perfect om een verfijnde afwerking te creëren in verschillende werkruimtes.

Creatieve vrijheid

Grezzo Bloom en Vivid zijn ontworpen om te combineren. Deze collectie vormt een aanvulling op de bestaande DESSO Grezzo-collectie en biedt nog meer creatieve ontwerpvrijheid bij de inrichting van de binnenruimte.

DESSO Grezzo Bloom

Zoals mos dat in bloei staat, omvat Bloom de essentie van de adembenemende schoonheid en levendigheid die men in de natuur aantreft. De collectie brengt neutrale tinten tot leven.

DESSO Grezzo Vivid

Zoals mos op steen leeft, is Vivid de essentie van de adembenemende schoonheid en levendigheid die men in de natuur aantreft. De collectie brengt neutrale tinten tot leven.

Het rijke kleurenpalet van DESSO Grezzo Bloom en Vivid voor organische interieurdesigns

het rijke kleurenpalet van DESSO Grezzo Bloom en Vivid

Galerij