Tarkett | Samenwerking BAUX

De samenwerking van Tarkett met BAUX

Tarkett | Samenwerking BAUX

Een harmonieus kleurenpalet voor het ontwerpen van gezondere binnenruimtes

Welkom op een plek waar vloeren en wanden perfect samengaan. 

Gedreven door gedeelde waarden van duurzaamheid en welzijn voor mens en planeet, bundelen BAUX en Tarkett hier hun krachten in een harmonieus kleurenpalet. Met de BAUX Akoestische Houtwolpanelen en de DESSO AirMaster® vloertechnologie wordt de akoestiek geoptimaliseerd en de binnenluchtkwaliteit verbeterd - cruciale elementen voor het bevorderen van gezondere en duurzamere interieurs waarin mensen gedijen.

Tarkett | Samenwerking BAUX

BAUX Akoestisch Houtwol

BAUX gelooft dat we hedendaagse en serene interieurs kunnen creëren zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid en milieu. Met de akoestische houtwolpanelen hebben ze hout en cement, twee van 's werelds oudste bouwmaterialen, gecombineerd tot hoogwaardige akoestische tegels.

DESSO AirMaster

We zijn levende, ademende wezens op een levende, ademende planeet, is het beschermen van de lucht die we inademen essentieel. Met de gepatenteerde DESSO AirMaster® technologie wordt de luchtkwaliteit binnenshuis verbeterd door fijnstof acht keer effectiever op te vangen en vast te houden dan gladde vloeren.

Een inspirerende combinatie van functie, kleur en textuur

Om de diverse vloer-, wand- en plafondoplossingen van Tarkett en BAUX in dezelfde kleursfeer te laten passen, hebben we de internationale ontwerpstudio Form Us With Love ingeschakeld. Het resultaat is een zorgvuldig samengesteld en veelzijdig kleurenpalet, dat varieert van natuurlijke mineralen tot warme bloemen- en rijke boskleuren.

Tarkett | Samenwerking BAUX

De kleurenreeks

Midnights

Waar moeiteloze elegantie, krachtige ontwerpen en intellectuele conversaties tot leven komen. De Midnights Collectie vond haar inspiratie in de nachtelijke hemel, variërend van Platinum en Graphite Greys tot Onyx Black.

Neutrals

Een blanco canvas voor subtiele uitspraken, en een startpunt voor levendige interieurelementen. De Neutrals Collectie omvat een scala aan tinten, van Chalk White tot koele en stabiliserende Ash- en Charcoal Greys.

Minerals

Directe verbindingen in beige, geïnspireerd door de elementen van de aarde. In de Minerals Collectie vind u klassiek Vanilla, evenals warme en uitnodigende tinten in Sand en Dune.

Oceanic

 

Een ontdekkingsreis van diepe, zelfverzekerde wateren tot kustlijnen rijk aan ijzer. De Oceanic Collectie brengt rust en kracht in interieurs met Navy- en Sapphires blauwtinten, en levendig Brick Red.

Florals

 

Een warme en speelse energie komt tot leven in dit kleurrijke trio, perfect voor onverwachte accenten en gedurfde interieurstatements. De Florals Collectie biedt Blush Pink, Amber Orange en Cinnamon Brown.

Forests

 

Een harmonieus samenspel tussen aarde en lucht. De Forests-collectie biedt kleuren voor het creëren van solide ruimtes waar frisse ideeën kunnen bloeien - met verkwikkende groentinten zoals Jade, Olive en Emerald.

Inspiratie

Interessante artikelen

De DESSO Pure-collectie tapijttegels voor overgangen op kantoor
Vloeroplossingen voor op kantoor

Maak kennis met vloeroplossingen van Tarkett voor op kantoor. Tarkett biedt duurzame, multifunctionele vloeroplossingen die comfort, creativiteit en het welzijn op kantoor bevorderen.

 Kleurrijke en moderne werkplekken waar drie complementaire DESSO AirMaster designs worden getoond.
DESSO AirMaster®

Ontdek DESSO AirMaster Classic, Earth en Sphere. Deze collectie is verkrijgbaar in 9 uitgesproken kleuren en 9 neutrale kleuren en is ontworpen om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over welke BAUX Houtwolpanelen en DESSO AirMaster-collecties u het beste kunt kiezen voor uw kantoor? Neem dan contact op met uw Tarkett contactpersoon of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.