Ontwikkelingen rondom de COVID-19 pandemie

Ontwikkelingen rondom de COVID-19 pandemie

Ontwikkelingen rondom de COVID-19 pandemie

We volgen allemaal de ontwikkelingen rondom de COVID-19 pandemie op de voet. Wij willen u verzekeren dat Tarkett de juiste voorzorgsmaatregelen neemt en de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie, lokale autoriteiten en de regering volgt. Onze eerste prioriteit is het beschermen van de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten en partners. We hebben specifieke taskforces en actieplannen opgezet op lokaal, regionaal en groepsniveau om onze organisatie te monitoren, aanpassingen door te voeren en snel te kunnen reageren op veranderingen in de huidige situatie, met als doel onze activiteiten op een zo goed mogelijke manier met u voort te zetten.

Hoewel persoonlijke bezoeken en interacties worden verminderd, willen we u zo goed mogelijk blijven ondersteunen in deze uitdagende tijd. Minder reizen betekent niet dat we niet beschikbaar zijn. Ons verkoop- en customer service team zal zo goed mogelijk met u in contact blijven, middels e-mail, telefoon, skype en andere communicatie middelen. Op dit moment is het grootste deel van onze productiefaciliteiten en de supply chain in bedrijf. Aangezien de situatie zich echter zeer snel blijft ontwikkelen, kunnen we mogelijke verstoringen in de toekomst niet uitsluiten. Dit betreft met name beperkingen die ieder land kan opleggen op het gebied van productie, transport of arbeids-omstandigheden van medewerkers.

Uw gebruikelijke contactpersoon bij Tarkett houdt u regelmatig op de hoogte van de stand van zaken en staat indien nodig tot uw beschikking om samen met u oplossingen te bespreken of producten te selecteren die u verder kunnen helpen. U kunt zich ervan verzekeren dat we ons volledig voor u inzetten om deze uitzonderlijke situatie samen met u op een goede wijze door te komen.

We wensen u, uw familieleden en uw collega’s een goede gezondheid toe in deze uitdagende tijd. 

Zo blijft u met ons contact!

Voor vragen over orders

Voor vragen over uw order neemt u contact op met de afdeling Customer Service via 0416-685491. Ook kunt u ons bereiken per e-mail. Bij vragen over DESSO tapijt kunt u project.nl@tarkett.com bereiken en bij vragen over Tarkett producten kunt u ons bereiken via info.nl@tarkett.com

Wilt u stalen bestellen?

Wij bieden u de mogelijkheid om gratis stalen van onze vloeren te bestellen. Ga naar de productpagina van de collectie waarvan u stalen wilt bestellen of zoek een bepaald artikel met onze zoekfunctie. 

Bekijk onze collecties in diverse ruimtes

Met onze Room Visualizer kunt u diverse ruimtes selecteren en bekijken wat de invloed is van de vloer op de omgeving. Na het selecteren van verschillende vloeropties kunt u vervolgens de favoriete opties downloaden als HD afbeelding. Bent u nog niet zeker van de beste vloerkeuze? U kunt tevens het scherm opsplitsen om diverse vloeren met elkaar te vergelijken in dezelfde ruimte.

Visualiseer uw vloerontwerp

Om uw vloerontwerp te creëren en te visualiseren kunnen onze floor designers u ondersteunen tijdens slechts een deel van het proces of van begin tot eind. Ook kan onze floor designer creatief met uw project meedenken en het project bezoeken voor extra achtergrondinformatie.

Bekijk onze referenties

Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt. We hebben projecten in diverse segmenten, waaronder ziekenhuizen, ouderenzorg, kantoren en onderwijs. Bekijk onze referenties voor inspiratie. U kunt filteren op producttype en sector.