De voordelen van vloeren met LED verlichting

Luminous flooring  zet de deur open voor vele mogelijkheden van LED-integratie in oppervlakken en voegt een extra dimensie toe aan binnenhuisarchitectuur en ruimteplanning. De combinatie van LED verlichting en vloerentechnologie biedt tal van voordelen op vlakken als informatievoorziening, oriëntatie, branding, inspiratie en veiligheid.  De voordelen van een LED vloer in één oogopslag:

  • Projecteer een krachtige merkaanwezigheid met gemakkelijk te installeren en duurzame LED-tapijten en ‑vinyltegels
  • Met de LED verlichting kunt u mensen door gebouwen leiden, waaronder nooduitgangen en -routes
  • Trek de aandacht van bezoekers en klanten  en verwelkom gasten met gepersonaliseerde begroetingen
  • Verbetering van de sfeer in gebouwen door licht te combineren met ontwerp en kleur
  • Ruimtes beter organiseren door informatie alleen zichtbaar te maken wanneer dat nodig is
  • Beheer interactieve content van vloerbedekking voor meerdere locaties op afstand
  • Cloud-technologie maakt naadloze software-updates mogelijk, wat de downtime voor onderhoud vermindert.

 

Gebruik de LED vloer als dynamisch doek

Ed Huibers, Marketing en Sales Director bij Philips. "Deze innovatie transformeert de interactie tussen mensen en een ruimte op fundamentele wijze. Het verandert de vloer in een dynamisch doek met eindeloze mogelijkheden die spelen met onze zintuigen en onze natuurlijke behoefte om licht op te zoeken."

Luminous carpets

Hoe Luminous flooring werkt

Onze Luminous flooring combineert geoctrooieerde LED-technologie met luxueus DESSO tapijt en Tarkett vinyl vloertegels om robuuste en stijlvolle LED-vloeren te creëren die zich zonder moeilijkheden laten installeren. Naast de eenvoudige installatie is het product met de LED verlichting ook bijzonder gemakkelijk te bedienen. Lees hieronder hoe Luminous flooring werkt:

 

1. Installeer uw interactieve LED-panelen

De LED vloer is eenvoudig te installeren in uw project. Dankzij 3 installatiemogelijkheden kunt u Luminous flooring nagenoeg overal installeren, bijvoorbeeld in hotels, winkels, kantoren, beurzen en meer.

2. Verbind uw vloerbedekking

Verbind de interactieve LED-panelen met de elektrische en IT-infrastructuur van uw gebouw, zodat u het systeem kunt bedienen vanaf een oc in een netwerk of een mobiel apparaat. Een cloud-gebaseerd managementsysteem houdt uw vloerbedekking automatisch up-to-date, wat downtime en bezoeken aan de locatie minimaliseert. Het systeem kan ook gesynchroniseerd worden met uw gebouwbeheersysteem.

3. Breng uw vloerbedekking tot leven

Als de LED-panelen eenmaal zijn verbonden, kunt u ze programmeren om tekst of afbeeldingen weer te geven zoals welkomstboodschappen, namen van klanten, begroetingen voor feestdagen of uw merklogo, en de content beheren vanaf een pc in een netwerk of een mobiel apparaat.

Meer informatie over onze vloeren met LED verlichting?

Wilt u meer informatie ontvangen over de vloeren met geïntegreerde LED verlichting? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem contact op