iD Supernature & Tattoo: meest natuurgetrouwe, personaliseerbare vinyl stroken
iD Supernature & Tattoo: meest natuurgetrouwe, personaliseerbare vinyl stroken

iD Supernature & Tattoo: de personaliseerbare tegelcollectie

iD Supernature & Tattoo luxe vinyltegels en -planken zijn personaliseerbaar, waardoor architecten en ontwerpers ruimteafscheidingen, een Design-statement kunnen maken en uiteindelijk uiterst unieke ruimtes kunnen creëren.

iD Supernature & Tattoo's Online Floor Designer is een webgebaseerde tool waarmee je de textuur en schaduw uit een van de galerijpatroonlay-outs kunt kiezen en een van de 10 beschikbare tatoeages kunt toepassen voordat je de patroonlay-out visualiseert die je hebt aangepast in de ruimte van uw keuze.

5 fijne texturen van hout en steen zonder herhalingseffect

iD Supernature & Tattoo is beschikbaar in 5 texturen van hout en steen en 16 natuurlijke tinten. Je kunt dan kiezen uit 10 grafische tatoeages om op de textuurbasis aan te brengen, die een interessante draai toevoegen en die persoonlijkheid en uniekheid aan elke ruimte toevoegt. Zonder herhalingseffect zorgt iD Supernature & Tattoo voor zeer authentieke en natuurlijke interieurs.

Design Assistance Service voor uw project

Geïnteresseerd in iD Supernature & Tattoo voor uw project? Lees meer over onze Design Assistance Service door de video te bekijken: