iD Revolution, de milieuvriendelijke Cradle to Cradle® Gold gecertificeerde vloertegels

iD Revolution, de milieuvriendelijke Cradle to Cradle® Gold gecertificeerde vloertegels

De nieuwe milieuvriendelijke vloerinnovatie

iD Revolution is een enorme innovatie in modulaire vloeren, gemaakt van innovatieve gerecyclede en overvloedige ruwe materialen. Deze vloer is het resultaat van Tarkett's bewezen expertise op het gebied van materialen en ervaring in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve oplossingen. Een non-PVC product gemaakt in Europa en het eerste Cradle to Cradle® Gold gecertificeerde product, modulaire duurzame vloertegel gemaakt van gerecycled materiaal. Het product kent een zeer milieuvriendelijk productieproces en is gemaakt van meer dan 80% gerecycled of  bio-based materiaal, waaronder bio-plastic, gerecycled PVB en overvloedige mineralen.

Een eenvoudig te onderhouden en duurzame vloer

iD Revolution doet geen compromissen als het gaat om resistentie en levensduur. Deze modulaire eco-vloer maakt inderdaad gebruik van natuurlijke vulmiddelen, gerecycled en bio-based materialen en is net zo resistent als andere modulaire vloeren van Tarkett. iD Revolution heeft onze TopClean XP™ oppervlaktebehandeling, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud en extra resistentie tegen slijtplekken, krassen en vlekken.

Milieuvriendelijke vloertegels met hout- en steendecoren

iD Revolution, de duurzame tegelvloer, is verkrijgbaar in 12 hout- en steendecoren en creëert ruimtes die zowel esthetisch zijn als functioneel en goed voor mens en planeet.