iD Mixonomi Jewels, ontworpen om de aandacht te trekken

iD Mixonomi Jewels, ontworpen om de aandacht te trekken

iD Mixonomi Jewels is geïnspireerd op diamantslijptechnieken, en haalt het beste naar boven bij iD Mixonomi door gebruik te maken van onze snij- en installatieservice van Floorcraft. Tarkett vertrouwde het ontwerp van deze collectie toe aan de getalenteerde ontwerper Aurélia Paoli, oprichter van Beauregard Studio, Parijs.

Diamonds are forever

Deze kostbare steen, gracieus gesneden, wordt belichaamd in elk formaat van onze iD Mixonomi Jewels collectie. De lay-outs zijn met elkaar vervlochten om de fascinerende geometrische vormen van een diamant te kunnen maken. iD Mixonomi Jewels kan worden gebruikt als bijzondere accessoire in een iD Mixonomi ontwerp, als basis van een all-over ontwerp, of om een stijlvolle touch te creëren voor middenstukken of juist de rand van een ruimte. Het schitterende kleurenpalet van iD Mixonomi Jewels heeft het allemaal, van pittige pastelkleuren tot mooie neutrale kleuren. U kunt opvallende tinten gebruiken met onze krachtige levendige technicolors, of voeg een beetje glans toe aan uw ontwerp met een van de drie Metallics.

Floorcraft sonic-cut service voor vloeren op maat

iD Mixonomi Jewels is een Floorcraft collectie. De iD Mixonomi luxe vinyltegels worden gesneden met onze sonische machines in iD Mixonomi Jewels-vormen. Iedere iD Mixonomi Jewels-vorm bestaat uit verschillende voorgesneden elementen. Ieder element kan een andere kleur weergeven, dus profiteer optimaal van de overvloed aan kleurcombinaties! Ons Floorcraft-team werkt samen met u om een gedurfde, creatieve en boeiende, op maat gemaakt vloer te creëren die is afgestemd op de eisen van uw project.

Ontmoet Aurélia Paoli, Beauregard Studio

Aurélia Paoli richtte Beauregard Studio in 2012 op. Als perfectionist bouwde ze snel een sterke identiteit op voor haar studio met premium modulaire en op maat gemaakte creaties. Aurélia's samenwerking met Tarkett begon in 2018 om een nieuwe collectie te ontwerpen die een brug slaat tussen het erfgoed van vakmanschap en innovatie van onze iD Mixonomi-vloeren.

De Beauregard studio stelde zich 12 vormen en 5 kleurharmonieën voor. U kunt inspiratie opdoen door deze voorgestelde thema's, of u maakt een eigen ontwerp met onze 34 kleuren.

voorgestelde collecties