Choose Your CountryChoose Your Country
Nederland - Professionals

Badkamer

Illustratie: Tarkett, ouderenzorg, badkamer

Slipbestendig voor blote voeten
Visueel aantrekkelijk, goed loopcomfort
Eenvoudig te reinigen en onderhouden, met weinig naden en lijsten
Waterdichte oppervlakken, geen lekkages

Veiligheidsvloeren

Anti-slip vloeren

Acczent Excellence

Vinyl vloeren heterogeen

Een rijkdom aan kleuren en nuances geïnspireerd door natuur en hedendaags design, gecombineerd met uitstekende weerstand tegen indrukkingen, slijtplekken en scheuren.

Vloeren voor Natte Ruimtes

Natte ruimte systeem

Vloeren ontworpen voor gebruik met het complete systeem voor natte ruimtes, inclusief wanden, plinten en accessoires, voor een perfect waterdichte en hygiënische afwerking.

Wanden voor Natte Ruimtes

Natte ruimte systeem

Wanden ontworpen voor gebruik met het complete systeem voor natte ruimtes, inclusief vloeren, plinten en accessoires, voor een perfect waterdichte en hygiënische afwerking.

Wandbekleding

Wandbekleding

Hoe de conditie van de wand ook is, Tarkett's beschermende wandbekleding (ProtectWALL en Wallgard collecties) bieden hoge bescherming daar waar nodig. Wandbekleding is gevoelig voor beschadiging door bijvoorbeeld ziekenhuisbedden of stoelen maar ook zeker voor vlekken, mechanische schade, krassen of vloeistoffen. ProtectWALL wandbekleding of het hoogwaardige Wallgard homogeen viny bieden hier uitkomst. Waterbestendig en slijtvast, makkelijk te repareren en perfect afgestemd op alle huidige brandveiligheidsnormen voor wanden. Tarkett's wandbekleding collecties zijn qua kleur afgestemd op de vloeren van Tarkett die op hun beurt weer ontwikkeld zijn voor deze ruimtes zoals gangen in ziekenhuizen, scholen en dergelijke.