Choose Your CountryChoose Your Country
Nederland - Professionals

Kantine en cafetaria

Illustratie: Tarkett, onderwijs, kantine, cafetaria

Ontspannen sfeer
Bestand tegen deuken en slijtage
Gladde, waterdichte oppervlakken, eenvoudig te reinigen
Draagt bij aan geluidsreductie in het lokaal
Wandbescherming tegen vlekken en krassen

Veneto Essenza

Linoleum

Linoleum Essenza is een collectie gebaseerd op 29 klassieke kleuren afkomstig uit de Veneto collectie, afgewerkt met een traditionele acrylcoating.

Compact xf²

Linoleum

Uitgebreide en atrractieve collectie van kleuren en patronen beschikbaar in diverse diktes. Afgewerkt met een xf² oppervlakte bescherming voor extreme slijtvastheid en schoonmaak gemak.

Wandbekleding

Wandbekleding

Hoe de conditie van de wand ook is, Tarkett's beschermende wandbekleding (ProtectWALL en Wallgard collecties) bieden hoge bescherming daar waar nodig. Wandbekleding is gevoelig voor beschadiging door bijvoorbeeld ziekenhuisbedden of stoelen maar ook zeker voor vlekken, mechanische schade, krassen of vloeistoffen. ProtectWALL wandbekleding of het hoogwaardige Wallgard homogeen viny bieden hier uitkomst. Waterbestendig en slijtvast, makkelijk te repareren en perfect afgestemd op alle huidige brandveiligheidsnormen voor wanden. Tarkett's wandbekleding collecties zijn qua kleur afgestemd op de vloeren van Tarkett die op hun beurt weer ontwikkeld zijn voor deze ruimtes zoals gangen in ziekenhuizen, scholen en dergelijke.

Tapiflex Evolution

Akoestische vloeren - zwaar gebruik

Acczent Excellence

Vinyl vloeren heterogeen

Een rijkdom aan kleuren en nuances geïnspireerd door natuur en hedendaags design, gecombineerd met uitstekende weerstand tegen indrukkingen, slijtplekken en scheuren.

Veiligheidsvloeren

Anti-slip vloeren