Choose Your CountryChoose Your Country
Nederland - Professionals

Gangen

Illustratie: Tarkett, onderwijs, gangen

Bestand tegen verkeer (Klasse 34)
Eenvoudig en voordelig onderhoud
Kras- en schokbestendigheid voor wanden
Goede luchtkwaliteit binnenshuis

Veneto Essenza

Linoleum

Linoleum Essenza is een collectie gebaseerd op 29 klassieke kleuren afkomstig uit de Veneto collectie, afgewerkt met een traditionele acrylcoating.

Acoustic xf²

Linoleum

Sound reduction up to 18 dB available for all Veneto, Style and Etrusco colour designs with xf² surface protection for a smoother matt appearance and improved performance.

Compact xf²

Linoleum

Uitgebreide en atrractieve collectie van kleuren en patronen beschikbaar in diverse diktes. Afgewerkt met een xf² oppervlakte bescherming voor extreme slijtvastheid en schoonmaak gemak.

Wandbekleding

Wandbekleding

Hoe de conditie van de wand ook is, Tarkett's beschermende wandbekleding (ProtectWALL en Wallgard collecties) bieden hoge bescherming daar waar nodig. Wandbekleding is gevoelig voor beschadiging door bijvoorbeeld ziekenhuisbedden of stoelen maar ook zeker voor vlekken, mechanische schade, krassen of vloeistoffen. ProtectWALL wandbekleding of het hoogwaardige Wallgard homogeen viny bieden hier uitkomst. Waterbestendig en slijtvast, makkelijk te repareren en perfect afgestemd op alle huidige brandveiligheidsnormen voor wanden. Tarkett's wandbekleding collecties zijn qua kleur afgestemd op de vloeren van Tarkett die op hun beurt weer ontwikkeld zijn voor deze ruimtes zoals gangen in ziekenhuizen, scholen en dergelijke.

iQ

Vinyl vloeren homogeen

iQ voor een brede variatie in dessins, voortreffelijke duurzaamheid, reinigings- en onderhoudsgemak en de beste levensduurkosten op de markt.

Tapiflex Evolution

Akoestische vloeren - zwaar gebruik

Tapiflex Excellence

Akoestische vloeren - zwaar gebruik

Ongeëvenaarde geluidsreductie en schokabsorptie gecombineerd met opmerkelijke duurzaamheid en een zeer uitgebreid spectrum aan kleuren en dessins.

Acczent Excellence

Vinyl vloeren heterogeen

Een rijkdom aan kleuren en nuances geïnspireerd door natuur en hedendaags design, gecombineerd met uitstekende weerstand tegen indrukkingen, slijtplekken en scheuren.

Acczent Evolution

Vinyl vloeren heterogeen