Choose Your CountryChoose Your Country
Nederland - Professionals

Toiletten

Illustratie: Tarkett, indoorsport, toiletten

Slipbestendig voor schoeisel
Bestand tegen druk verkeer (Klasse 34)
Waterdicht oppervlak
Eenvoudig te reinigen, met weinig naden en lijsten

Wandbekleding

Wandbekleding

Hoe de conditie van de wand ook is, Tarkett's beschermende wandbekleding (ProtectWALL en Wallgard collecties) bieden hoge bescherming daar waar nodig. Wandbekleding is gevoelig voor beschadiging door bijvoorbeeld ziekenhuisbedden of stoelen maar ook zeker voor vlekken, mechanische schade, krassen of vloeistoffen. ProtectWALL wandbekleding of het hoogwaardige Wallgard homogeen viny bieden hier uitkomst. Waterbestendig en slijtvast, makkelijk te repareren en perfect afgestemd op alle huidige brandveiligheidsnormen voor wanden. Tarkett's wandbekleding collecties zijn qua kleur afgestemd op de vloeren van Tarkett die op hun beurt weer ontwikkeld zijn voor deze ruimtes zoals gangen in ziekenhuizen, scholen en dergelijke.

Wanden voor Natte Ruimtes

Natte ruimte systeem

Wanden ontworpen voor gebruik met het complete systeem voor natte ruimtes, inclusief vloeren, plinten en accessoires, voor een perfect waterdichte en hygiënische afwerking.

Vloeren voor Natte Ruimtes

Natte ruimte systeem

Vloeren ontworpen voor gebruik met het complete systeem voor natte ruimtes, inclusief wanden, plinten en accessoires, voor een perfect waterdichte en hygiënische afwerking.

Veiligheidsvloeren

Anti-slip vloeren