Choose Your CountryChoose Your Country
Nederland - Professionals

Sporthal

Illustratie: Tarkett, indoorsport, sporthal

Sportoppervlakken (EN 14904) met schokabsorptie die is afgestemd op het gebruikersprofiel
Aangepaste oplossingen voor meervoudig gebruik (bijv. deuken, slijtage, bestendigheid)
Goede binnenluchtkwaliteit
Eenvoudig te reinigen

Wanden voor Natte Ruimtes

Natte ruimte systeem

Wanden ontworpen voor gebruik met het complete systeem voor natte ruimtes, inclusief vloeren, plinten en accessoires, voor een perfect waterdichte en hygiënische afwerking.

Wandbekleding

Wandbekleding

Hoe de conditie van de wand ook is, Tarkett's beschermende wandbekleding (ProtectWALL en Wallgard collecties) bieden hoge bescherming daar waar nodig. Wandbekleding is gevoelig voor beschadiging door bijvoorbeeld ziekenhuisbedden of stoelen maar ook zeker voor vlekken, mechanische schade, krassen of vloeistoffen. ProtectWALL wandbekleding of het hoogwaardige Wallgard homogeen viny bieden hier uitkomst. Waterbestendig en slijtvast, makkelijk te repareren en perfect afgestemd op alle huidige brandveiligheidsnormen voor wanden. Tarkett's wandbekleding collecties zijn qua kleur afgestemd op de vloeren van Tarkett die op hun beurt weer ontwikkeld zijn voor deze ruimtes zoals gangen in ziekenhuizen, scholen en dergelijke.

Omnisports

Indoor Sports

Multifunctionele vinylsportvloeren voor school sporthallen en recreatiecentra. Verkrijgbaar in vijf dikten om te voldoen aan verschillende mate van prestaties en weerstandseisen aangepast aan alle niveaus van sport en aan verschillende gebruikersprofielen.