Choose Your CountryChoose Your Country
Nederland - Professionals

Documentation Center

Deze pagina bevat alle downloadbare documenten van Tarkett. U kunt een document downloaden door op het document icoon te klikken.

Vanaf 1 Juli 2013, zal in de Europese Unie een nieuwe regelgeving voor producten uit de bouwsector worden ingevoerd, die wij als producent van vloer- en wandoplossingen dienovereenkomstig zullen implementeren. Deze nieuwe verordening, de "Construction Product regulation" (CPR), vraagt om een nieuwe CE-markering op onze producten en dit in combinatie met een DoP (Declaration of Performance) die in meer gedetailleerde informatie voorziet betreffende onze producten. Dit nieuwe DoP document vervangt de voorheen bestaande "Declaration of Conformity". Hierna vindt u de beschikbare DoP documenten voor onze producten.

U kunt tevens toegang krijgen tot de Declaration of Performance voor B2C klanten.

Mocht u de DoP documenten in een andere taal van een land van de Europese Unie willen, kunt u contact opnemen met het Nederlandse verkoopkandoor via info.nl@tarkett.com en zij zullen u de gevraagde documenten bezorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tarkett Nederland via de website www.tarkett.nl (bij contact). Indien u niet over Adobe Reader beschikt kunt u deze sofware gratis downloaden.