Choose Your CountryChoose Your Country
Nederland - Professionals

De Red Dot Award bekroonde iD Mixonomi collectie belicht Tarkett's innovatieve aanpak van vloerbedekking

26/04/2017
ID Mixonomi biedt oneindige creatieve mogelijkheden

Innovatie voor onze klanten

Tarkett streeft naar een innovatieve aanpak van vloering in alle opzichten: door innovatie oplossingen aan te bieden die echt creatieve en trendvolle ontwerpen opleveren en bijdragen aan een veiligere en schonere omgeving met een duurzame aanpak. Tarkett heeft de afgelopen jaren een groot aantal innovatieprijzen gewonnen. Onlangs kreeg de nieuwe iD Mixonomi collectie een Red Dot Award voor het uitstekende productontwerp.

Wat is de Red Dot Award in product design?

iD  Mixonomi biedt architecten een oneindig aantal creatieve mogelijkheden

De Red Dot Award is een van de meest erkende en gewilde kwaliteitsprijzen voor mooi design en innovatie. Red Dot Award: Productontwerp staat meer dan ooit voor een van de meest bekende evaluatieprocessen voor productontwerpontwikkeling in de wereld.

Dit jaar ontving Red Dot inzendingen vanuit 54 landen. Al de ingediende producten werden individueel beoordeeld door een onafhankelijke en internationale jury.


De iD Mixonomi Luxury Vinyl Tiles collectie heeft een Red Dot Award gewonnen voor productdesign door zijn innovatieve designaanpak en creatieve mogelijkheden

iD Mixonomi: een creatief concept als geen ander

ID Mixonomi biedt architecten een oneindig aantal creatieve mogelijkheden

ID Mixonomi, ontworpen voor architecten en ontwerpers, is een nieuwe Modulair Vinyl tegelcollectie die op maat gemaakte interieursfeer mogelijk maakt.

Klanten kunnen op maat gemaakte vloersamenstellingen maken - van de tijdloze patronen tot de meest levendige vloerontwerpen - door kleuren en vormen met oneindige combinatiemogelijkheden te mengen.

iD Mixonomi zal in Nederland beschikbaar zijn vanaf het najaar 2017, tijdens Design District zal er een sneak peak te zien zijn.

Deel